Pasākumu arhīvs

« Decembris 2023 »
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Vebināru cikls “Pašvaldību darbinieku efektīva komunikācija publisko pakalpojumu sniegšanā pēc administratīvi teritoriālās reformas"

 

Laika posmā no 2023. gada 3. novembra līdz 2024. gada 19. janvārim norisināsies vebināru cikls “Pašvaldību darbinieku efektīva komunikācija publisko pakalpojumu sniegšanā pēc administratīvi teritoriālās reformas", kurā savas komunikācijas prasmes stiprinās teju 300 Vidzemes pašvaldību speciālisti. Vebināru cikls tiek organizēts ar mērķi atbalstīt pašvaldību speciālistus, stiprinot viņu zināšanas un prasmes, lai pašvaldībās sniegtie pakalpojumi būtu kvalitatīvi, kamēr paši speciālisti apzinātos savu lomu un nozīmi pašvaldības ikdienas darba nodrošināšanā. 

 

>> Plašāka informācija ŠEIT

 

 

.


Projekta “Vidzeme iekļauj” noslēguma konference

Jau šogad noslēdzas apjomīgie deinstitucionalizācijas projekti reģionos, tādēļ 1. decembrī koncertzālē "Valmiera" Vidzemes plānošanas reģions organizē projekta “Vidzeme iekļauj” noslēguma konferenci. Tajā atskatīsies uz deinstitucionalizācijas procesā paveikto, radītajām izmaiņām cilvēku ar invaliditāti dzīves kvalitātes uzlabošanā, dažādu pakalpojumu sniedzēju veiksmēm un izaicinājumiem, kā arī vēlreiz aktualizēs nepieciešamību pēc valsts atbalsta sociālo pakalpojumu nodrošināšanas izmaksu segšanai.

 

Konferencē piedalās projektā iesaistīto Vidzemes pašvaldību vadītāji un sociālo dienestu pārstāvji, sociālo pakalpojumu sniedzēji, Labklājības ministrijas pārstāvji un citi speciālisti. Tā tiks atklāta ar Labklājības ministra Ulda Auguļa video uzrunu, savukārt Vidzemes plānošanas reģiona speciālisti prezentēs pārskatu ar sniegtā atbalsta apmēru pieaugušajiem un bērniem ar invaliditāti kopš deinstitucionalizācijas projekta “Vidzeme iekļauj” uzsākšanas 2016. gadā, kā arī rosinātajiem dzīves kvalitātes uzlabojumiem, pārejot no institucionālās aprūpes uz dzīvi sabiedrībā.

 

Plašāka informācija: ŠEIT